Passie, Creativiteit & een dosis Lef 

Fashion Design Products ...

Na de geboorte van mijn twee kinderen Morris en Storm, kon mijn loopbaan als Human Resource Manger mij niet langer meer bekoren en besloot ik het roer drastisch om te gooien. Creëren, stylen, kleuren combineren zowel op mode als op interieurgebied, heb ik van mijn moeder van kinds af aan meegekregen. Mijn man stond met textiellijm op stoffenbeurzen en zo ontstond in 2006 het idee om samen met hem kledingapplicaties te gaan verkopen. Fashion Design Products was geboren. Met mijn man een bedrijf beginnen bleek een succesformule, want we zijn totaal verschillend, Ying en Yang, maar samen compleet met een gemeenschappelijk doel! Dat anno 2015 onze applicaties te koop zijn op alle stoffenbeurzen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en Luxemburg, hadden we nooit durven dromen. 

GoodMoodKid een kans ...

We hebben veel vaste trouwe klanten, maar toch waren we ons bewust van het feit dat er veel potentiele klanten waren, die onze applicaties mooi, gaaf en geweldig vonden, maar zichzelf er niet eentje zien opstrijken. Dus om deze klanten van dienst te kunnen zijn, zouden we de applicaties kant en klaar op een shirt moet kunnen aanbieden. In 2014 kwam het kinderkledinglabel GoodMoodKid in de verkoop en we besloten een sprong in het diep te wagen.  

Met de aankoop van GoodMoodKid, begon een lange weg met hobbels. Het label GoodMoodKid was van oorsprong een basis kinderkledinglabel voor kleine maatjes. Het merk was al lange tijd niet rendabel en 3 keer van eigenaar gewisseld, waardoor ze heel veel gebrekkige oude voorraad hadden met elk net weer een iets andere pasvorm. De klant wist met bestellen niet waar ze aan toe waren, er was geen constante kwaliteit. Dit deed ons besluiten de oude collectie niet over te nemen, maar geheel overnieuw te beginnen. 

Wat vinden we belangrijk ...

Na uren van brainstormen, rondkijken, surfen en praten tot in de nachtelijke uurtjes kwamen we tot een aantal belangrijke kernpunten waaraan het label GoodMoodKid moet voldoen:
* Optimale pasvorm;
* Stof van superieure kwaliteit;
* Unieke fashionable kleding;
* Constante levering;
* Maatschappelijk en milieubewust;
* Tevreden klanten;
* Klantvriendelijke website
* Gezelligheid en plezier onder de klanten, medewerkers en producenten!

Om deze waarden te kunnen naleven, besloten we ons eerst te richten op mooie unieke shirts. Op verzoek van onze klanten hebben we de maten uitgebreid tot 146. Een aantal oude klanten waren in beginsel wel teleurgesteld, dat ze naast shirts geen jumpsuits, broekjes e.a. dingen konden bestellen, maar beter 1 dingen goed aanpakken dan alles half is ons motto. Nadat de eerste shirts de webshop uit vlogen, werden we overladen met complimenten over de pasvorm, de stofkwaliteit etc. Gelukkig, we zaten op de goede weg. 

Website onder de loep ...

Tevens bleek de website die we hadden gekocht een bouwwerk met valkuilen en grenzen, dus ook deze moest uiteindelijk op de schop. Aangezien onze website van Fashion Design Products ook de nodige mankementen vertoonde en de producten in elkaars verlengde liggen, besloten we de producten samen te laten komen in één shop. Het moest een hippe, gezellige, klantvriendelijke en mooie webshop worden en naar mijn idee zijn is dit gelukt! 

Samen sterker dan 1 ...

Al gauw was het duidelijk dat mijn man en ik het werk niet meer alleen aankonden. Bovendien misten we naast mankracht ook expertise op bepaalde vlakken. De mooie foto´s op onze site, hebben wij dan ook te danken aan Marieke Dijkhof, een enorm getalenteerd fotografe. Maar ook super tof en mooi mens om mee samen te werken! Ook ben ik blij met het enthousiaste team dat we om om ons heen verzameld hebben, ik zou niet weten wat ik zonder ons team zou moeten, jullie zijn echt familie geworden. Maar ook onze fantastische klanten die enthousiast meedenken met het ontwerpen en verbeteren van de collectie.

Het testpanel wat zich bereid heeft gevonden de shirt keer op keer te wassen en te beoordelen zodat wij in staat waren de shirts te optimaliseren. En die via de meest geweldige foto's, emailtjes en super leuke reacties op facebook ons deelgenoot maken van hun aankopen en creaties die ze er mee gemaakt hebben. Vooral blijven doen, wij genieten hier enorm van!

Inspiratie ...

Tot zover mijn persoonlijke verhaal. Misschien niet gebruikelijk bij een professionele webshop, maar ik hoop dat mijn verhaal andere mensen inspireert en moed geeft om datgene in het leven te doen, waar je hart naar uit gaat! Wat een rijkdom als je elke dag met plezier je 'werk' kan doen. Fashion Design Products is mijn passie. Het maakt van mij een beter mens en moeder en brengt (mijn) kids in een GoodMood. En zo is de cirkel rond en valt alles samen bij dat ene streven: Creating a GoodMoodKid! 

Als jullie net zo blij worden van onze shirts en patches als wij, dan wordt het zeker een succes!

Liefs,

Hanneke Luttikhuis

© 2016 - 2023 Fashion Design Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel