Hanneke Luttikhuis 2 mei 2016

 

Shirtjes lange mouw, korte mouw, met en zonder printje lekker casual voor op een jeans, maar ook lekker warm in de winter voor onder een trui. 

Jaren terug, toen mijn jongens Morris en Storm nog peuters waren, is mijn zoektocht begonnen naar dit soort shirtjes. Voor heren waren de eerste slim fit shirts al geboren, maar voor jongens niets anders dan wijde shirts met grote boorden.

Uiteindelijk hebben mijn jongens jarenlang moeten lopen in meisjes shirts omdat deze wel slim fit waren en een mooi smal boordje hadden. Toen mijn oudste zoon meer in de breedte dan in de lengte ging groeien en ik niet meer uit kwam met de pasvorm van meisjes maten, nam ik een rigoureus besluit. Waarom zelf geen shirts produceren met alle gewenste eigenschappen!

GoodMoodKid shirts:

*Passen jongens en meisjes;
*Hebben een mooi boordje;
*Zijn lang genoeg;
*Voelen zacht en comfortabel;
*Hebben een prima pasvorm door de raglanmouw;
*Zijn fashionable door de leuke branding voor en -achter;
*Maak je uniek door het kiezen van je eigen patches!


Hanneke Luttikhuis 5 juni 2016

Modetrend winter 2017

Ik vind het altijd weer een uitdaging om onze patches en shirts af te stemmen op de modetrends van een nieuw seizoen. 

Nu moet ik eerlijk opbiechten, dat ik wel probeer op de hoogte te blijven van de laatste mode, maar in praktijk toch heel eigenwijs mijn eigen gevoel volg als het op nieuwe creaties aankomt. Dit maakt dat ik vlak voor het uitbrengen van onze collectie’s nachts soms badend in het zweet wakker wordt met de angst, dit keer de plank volledig mis te slaan met mijn nieuwe collectie. 

Volgens de trendwatchers is de kindermode dit winter comfortabel, door gebruik van zachte stoffen, zoals joggingsstof en stretch in de kleuren oker, grijs of groen en zijn sterrenprints, dierenprints in de vorm van konijntjes, zebra’s, paarden en olifanten helemaal hot! En quess what? We hebben het allemaal!!! 

   "Wat zal ik lekker slapen vanavond!"

© 2016 - 2023 Fashion Design Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel