ALGEMENE VOORWAARDEN

Toepassing: 

Op alle overeenkomsten met Fashion Design Products zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Eventuele inkoop- of algemene voorwaarden van de opdrachtgever wijst Fashion Design Products hierbij uitdrukkelijk van de hand.

Het doen van een bestelling houdt in dat de toepassing van deze algemene voorwaarden aanvaard wordt.

Bestelling:

Alle genoemde prijzen op de website van Fashion Design products zijn vermeld in euro's, inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

Prijzen die op deze website zijn genoemd, worden onder voorbehoud vermeld.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en betaald middels de webwinkel zal Fashion Design Products de bestelling binnen één tot 7 werkdagen bij TNT Post afleveren voor verzending naar het opgegeven afleveradres. We streven ernaar zo snel mogelijk uw bestelling te verzenden! Dit met uitzondering van zon- en feestdagen.
 
NB: heeft u uw bestelling voor een bepaalde datum (bijv. verjaardag of geboorte ) nodig, vermeld dit dan alstublieft  bij uw bestelling, dan proberen we daar rekening mee te houden.

De door Fashion Design Products opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding. Indien echter de leveringstermijn de termijn van 30 dagen overschrijdt, bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. Reeds geïnde bedragen zullen in dat geval binnen 30 dagen door Fashion Design Products worden teruggestort.

Bij 'niet thuis' wordt het pakket een tweede keer aangeboden door de TNT postbode en anders ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus met daarop nadere informatie over het postkantoor waar het pakketje afgehaald kan worden.

Indien de bestelde artikelen door welke oorzaak dan ook niet voorradig zijn of uitverkocht, neemt Fashion Design Products zo spoedig mogelijk contact met u op om gezamenlijk tot een oplossing te komen. U heeft in dat geval altijd recht op teruggaaf van het betaalde bedrag .

Verzendkosten:

Bij zendingen naar binnen– en buitenland gelden de tarieven en levertijden conform TNT Post. Neem voor bestellingen naar het buitenland eerst contact met ons op i.v.m. de aangepaste verzendkosten en vermeld dan welke artikelen u wilt bestellen.

Betaling:

De op de website vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. indien anders vermeld.
Betaling kan plaatsvinden door Ideal, Multisafepay, bankoverschrijving of middels factuur. In het laatst genoemde geval gaat de levertijd in vanaf het moment dat de betaling ontvangen is. Na verificatie van de gegevens wordt de bestelling verwerkt. 

Onze bankgegevens zijn: 
Rabo rek. 1466.25.862
IBAN        NL04 RABO 0146 6258 62
BIC          RABONL2U

Fashion Design Products behoudt zich het recht voor om een openstaande factuur uit handen te geven aan een incassobureau. Alle hieruit vloeiende kosten worden verhaald op de opdrachtgever.

Cadeaus:

Als u de bestelling naar een ander adres wilt sturen, vult u op het adresformulier het afleveradres in. Wilt u de bestelling als cadeau verpakt hebben, dan kunt u dat aangeven bij het veld ‘opmerkingen'. In dat veld kunt u eventueel ook uw persoonlijke tekst invullen. Fashion Design Products zorgt er dan voor dat uw tekst op een kaartje aan het cadeau wordt toegevoegd!

Applicaties:

Al onze applicaties zijn uniek en handgemaakt. De kleur van de applicatie kan op het scherm iets afwijken van het origineel door de belichting van de foto. Ook kan de kleur en het patroon van een stofapplicatie iets afwijken van de foto afhankelijk van het gebruikte deel van de stof.

Retourzendingen:

Indien u niet tevreden bent over de levering, dan vernemen wij dit graag z.s.m. per e-mail, doch uiterlijk binnen 5 werkdagen na levering. Fashion Design Products zal iedere klacht serieus in behandeling nemen en hierop binnen 24 uur een reactie geven.

De opstrijkinstructies zijn zo duidelijk als mogelijk weergegeven, heeft u alsnog vragen laat dit ons dan weten. Fashion Design Products is niet verantwoordelijk voor verkeerd aangebrachte applicaties.

Tevens bent u als klant gerechtigd, uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fashiondesignproducts.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde, voorzien van de originele verpakking en ongebruikt retour ontvangen is.

De retourzending dient vooraf schriftelijk of per e-mail aan Fashion Design Products kenbaar gemaakt te worden, vermeldt hierbij het order- of factuurnummer. Niet aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd.
Een retourzending dient (op eigen kosten) verstuurd te worden naar Fashion Design Products, Schietbaanweg 14, 7641 RS WIERDEN o.v.v. je naam, het order- of factuurnummer en je bank- of girorekeningnummer. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.

Fashion Design Products behoudt zich het recht om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd.
De door ons gemaakte verzendkosten worden niet gecrediteerd.

Maatwerk/gepersonaliseerde producten

Op de producten die u via deze webwinkel koopt, die op maat gemaakt worden op basis van de door u ingevoerde specificaties, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Aansprakelijkheid:

Alle producten die in het assortiment van Fashion Design Products zijn opgenomen, voldoen aan de strenge eisen waaraan kinderartikelen moeten voldoen. In geval van klachten kunt u zich altijd tot Fashion Design Products wenden, waarna wij contact zullen opnemen met de desbetreffende fabrikant. De aansprakelijkheid van de artikelen berust echter altijd bij de fabrikant. Fashion Design Products sluit hiermee iedere verantwoordelijkheid van problemen met deze artikelen uit.

Overmacht:

Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Fashion Design Products in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, zulks door dit schriftelijk mee te delen en zulks zonder dat Fashion Design Products gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming welke niet aan Fashion Design Products kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld en noch krachtens de wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.

Privacy:

Voor onze privacy policy verwijzen we naar onze privacyverklaring die in werking is getreden op 25 mei 2018.

Toepasselijk recht:

Op alle overeenkomsten tussen Fashion Design Products en opdrachtgever is het Nederlands recht van toepassing.

Eigendomsvoorbehoud:

Fashion Design Products blijft volledig eigenaar van een door haar verkocht product tot het moment waarop de koopprijs volledig is voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van de aflevering van de bestelling door Fashion Design Products aan TNT op u over. Fashion Design Products aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid m.b.t. de verzending met TNT. 

© 2016 - 2024 Fashion Design Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel