VEEL GESTELDE VRAGEN

1. Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten?

Zodra wij je betaling ontvangen hebben, zorgen wij er voor dat we je bestelling binnen 5 werkdagen verzenden. Soms kan het zijn dat je de producten al eerder in huis hebt, maar nooit later.

 

2. Mogen shirts met een applicatie er op in de droger?

In principe mogen shirts voorzien van applicaties niet in de droger. De droger heeft geen invloed op de kleur van de applicatie, maar de warme lucht kan nadelig zijn voor de lijm van de applicatie.

 

3. Kun je de full colour patches ook naaien?

Het zijn strijkapplicaties, maar naaien is altijd mogelijk, het materiaal scheurt niet.

 

4. Zijn de Patches net zo duur als op de stoffenmarkt?

Klopt, wij hanteren voor beide verkoopkanalen dezelfde prijs.

 

5. Kan ik producten bij jullie bestellen en deze afhalen op de stoffenmarkt?

Dat kan prima het kan zelfs heel handig zijn indien je er zeker van wilt zijn dat de patches die je leuk vindt ook op de beurs voorradig zijn. Of als je weinig tijd hebt op de beurs de bakken door te neuzen.

 

6. Worden de producten geleverd per brief of pakketpost?

Bijna al onze producten worden verstuurd met briefpost, omdat het makkelijk door de brievenbus past. Bovendien kunnen we op deze manier de verzendkosten voor de klant zo laag mogelijk houden. Als een product niet door de brievenbus past worden de verzendkosten automatisch aangepast.

 

7. Het plastic laag van de flockapplicatie is gaan bobbelen door het strijken, hoe kan dat?

Onstaan er bobbels of vloeit het folie uit, dan staat het strijkijzer te warm.

 

8. De patch heeft iets losgelaten na het wassen, wat moet ik doen?

Mocht onverhoopt na het wassen de patch iets loslaten, dan kun je het nogmaals persen, mits er geen stofvezels aan de achterzijde zitten. Gebruik bakpapier tussen de patch en de strijkijzer en volg de instructies nogmaals op.

 

9. Wat is het verschil tussen de 3 en 6 grams Fashion Design Folie (textiellijm)?

De 3 grams textielfolie is dunner dan de 6 grams folie, waardoor hij heel geschikt is voor dunne en normale stoffen zoals poplin katoen en jersey, maar minder voor dikkere stoffen  Wil je de 3 grams textiellijm gebruiken voor dikke stoffen dan kun je het beste twee laagjes folie op elkaar gebruiken. De 6 grams is uitermate geschikt voor alle dikke stoffen zoals jeans, canvas, linnen etc. Gebruik je onze textiellijm altijd voor het repareren van jeans of werkbroeken, dan bent u met de 6 grams goedkoper uit, omdat u er minder van hoeft te gebruiken.

 

10. Hebben de omkeerbare pailletten ppatches een lijmlaag?

De grote omkeerbare applicaties hebben geen lijmlaag en kun je dus het beste opstrijken. Deze applicaties zijn ook te zwaar voor een lijmlaag en bovendien zouden ze met een lijmlaag een te harde plakkaat op de trui worden en dat ziet er niet mooi uit. Dus ons advies is naaien! Tip is om het naaien te vergemakkelijken is tijdelijke lijmspray gebruiken van de Action. Dit spuit je achter op de applicatie en dan de applicatie op de stof drukken zodat hij mooi vast blijft liggen tijdens het opnaaien. Wil je de applicatie absoluut niet naaien, dan kun je er nog voor kiezen om de applicatie te verlijmen met textiellijm zoals Fashion Design Folie of een tube textiellijm, maar dan zouden wij adviseren om alleen de randen van lijm te voorzien zodat de applicatie niet stijf wordt.

 

 

 

© 2016 - 2024 Fashion Design Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel