BETALEN & VERZENDEN

Betalen

Fashion Design Products heeft de betrouwbaarheid van het online bestel- en afrekenproces hoog in het vaandel staan. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, word je, indien je kiest voor iDEAL - Creditcard  - Mister Cash/Bancontact - Giropay, Sofort Banking doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving Multisafepay of PayPal om je online betaling direct te kunnen voldoen. Kies je voor Overboeking dan kun je zelf het bedrag overmaken adhv de gegevens die je vindt in de bestelbevestiging die je via email ontvangt.

TopVintage heeft geen inzicht in jouw bank- en creditcardgegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Multisafepay en PayPal maken hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptietechnologieën zodat je privacy voor 100% is gewaarborgd. 

Wij bieden de volgende betalingswijzen aan:

 iDEAL (alleen voor Nederlandse bankrekeninghouders)

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

    CreditCard (Mastercard/ Visa/ American Express/ Carte Bancaire)

Wanneer je kiest voor betaling met CreditCard word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Hier kun je je creditkaartnummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Binnen enkele muisklikken is je bestelling afgerond. Creditcard gegevens zijn dus niet inzichtelijk voor Fashion Design Products en je laat ook geen gegevens achter op de website.

 PayPal 

PayPal is een gratis online betaalservice waarmee je artikelen bij online winkels kunt betalen, zowel in binnen- als buitenland. Het is een veilige manier om te betalen. PayPal biedt elke consument de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig openen van een gratis account. Als PayPal gebruiker heb je de mogelijkheid om een bedrag naar eigen inzicht over te maken op je eigen PayPal account. Dit bedrag schrijf je over van je creditcard of je bank-/girorekening naar je PayPal account. Dit geeft je dan de mogelijkheid om vanaf dit account een betaling te doen aan ons of één van de vele andere PayPal partners wereldwijd. Je hebt ten alle tijden de mogelijkheid om, indien gewenst, je geld snel en eenvoudig weer terug te storten op je eigen bankrekening.

 SOFORT Banking

Wanneer je betaalt met SOFORT Banking kun je veilig en direct betalen via een online overschrijving. Het werkt op basis van het internetbankieren. Om gebruik te maken van SOFORT Banking hoef je geen account aan te maken en is het ook niet nodig om je te registreren. Na je keuze voor SOFORT BANKING word je automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. Vervolgens selecteer je je bank en geef je je vertrouwde gegevens voor internetbankieren in. Tot slot geef je de overschrijving met een bevestigingscode vrij. Deze betaalmethode kan worden gebruikt door klanten afkomstig uit Duitsland, België, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen en Zwitserland.

 Bancontact/Mister Cash (alleen voor Belgische bankrekeninghouders)

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

 Giropay (alleen voor Duitse bankrekeninghouders)

Online betaalsysteem alleen voor Duitse rekeninghouders.

 Overboeking / Overschrijving binnen en buiten Nederland

Kies je voor betalingswijze Overboeking dan kun je aan de hand van de gegevens die je in de e-mail "betaalinformatie" ontvangt zelf je betaling aan ons overboeken via tele / internetbankieren. Voor buitenland overschrijvingen gebruik je onze BIC en IBAN code. Deze vind je terug in de e-mail die je ontvangt nadat je bestelling is voltooid. Vermeld svp altijd je bestelnummer bij je overboeking anders kunnen wij de betaling niet koppelen aan je order en loopt de afhandeling vertraging op. Deze vorm van betaling neemt ca. max. 5 werkdagen in beslag. Zodra je betaling door ons is ontvangen, versturen wij je bestelling. Je betaling dien je binnen 10 werkdagen te voldoen anders zal je bestelling worden geannuleerd.

IBAN NL04 RABO 0146 6258 62 t.n.v. Fashion Design Products

BIC RABONL2U

Verzenden

Zijn de producten op voorraad, dan verzenden wij verzenden binnen 5 werkdagen! 

De  verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket. Normaliter verzenden we via post NL, dit is zonder track & Trace, behalve bij bestellingen boven de 60 euro. Wilt u dat we uw pakket ongeacht het bedrag met Track & Trace verzenden, neem dan even contact met ons op voordat u de bestelling plaatst. Voor verzekerde Track & Trace zending geldt een tarief van 4,50 euro.

GRATIS VERZENDING boven de €75 euro in heel Europa!

© 2016 - 2024 Fashion Design Products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel